Realizare Siteuri Web, Creare siteuri

Incepand cu 2012 nu mai ofer servicii de web design.
www.siteuri.ro este de vanzare - ma puteti contacta de la pagina de contact.

Servicii de realizare site-uri si aplicatii

  • realizarea interfetei site-ului (web design)
  • consiliere cu privire la continutul si structura site-ului; optimizare pentru motoarele de cautare
  • realizare aplicatii web (programare web)
  • realizare aplicatii windows de gestiune
  • realizare aplicatii windows care comunica cu site-ul

Cere mai mult de la site-ul tau!

Prin folosirea ultimelor tehnologii XHTML, CSS si JavaScript la puterea lor maxima si respectarea standardelor web, inclusiv standardele de accesibilitate (care vor deveni in curand obligatorii pentru site-urile companiilor din UE), va ofer site-uri web de cea mai buna calitate.

Printre avantajele pe care le aduce respectarea standardelor se numara:

  • incarcare mai rapida
  • costuri scazute de gazduire
  • costuri (mult) scazute de modificare si extindere a site-ului
  • accesibilitate si uzabilitate maxime (site complet functional pentru toate categoriile de vizitatori, indiferent de ce software sau hardware folosesc pentru a accesa site-ul)

Este important cand evaluati ofertele de web design sa va ganditi intai la calitate. Pentru a va ajuta in aceasta decizie am creat sectiunea Tehnologie a site-ului.

Cat valoreaza imaginea firmei sau organizatiei tale?

Site-ul web este imaginea pe care firma sau organizatia dumneavoastra o arata clientilor si partenerilor. Site-ul trebuie sa va reprezinte si sa spuna ceva despre dumneavoastra. Intr-adevar, web site-ul va spune ceva despre dumneavoastra oricum, fie ca va fi un lucru pozitiv, fie negativ. De aceea, decat un site de proasta calitate, mai bine deloc. Vreti un web site profesional? Accesibil? Cu timp de incarcare minim? Cu design unic si potrivit imaginii dumneavoastra? Ati ajuns unde trebuie!

Un site web reprezinta o investitie foarte mica, comparat cu beneficiile pe care le poate aduce. Acesta poate fi extrem de profitabil pentru ca ajunge la toate categoriile de clienti care nu v-ar gasi altfel. Un site este un agent de vanzari care lucreaza 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 si care prezinta firma sau organizatia dumneavoastra la sute de potentiali clienti sau parteneri, in fiecare zi. Cu informatii clare, la zi, intr-o forma placuta si atragatoare, cod eficient si o pozitie buna in motoarele de cautare, site-ul web este o modalitate formidabila de a va face cunoscut.